Sakta framåt

Det tar sin lilla tid att lägga in alla uppgifter. Man får ha tålamod. Det är hela tiden uppgifter som behöver kollas upp, emigration, okända barn, flyttningar mellan olika församlingar, beställa bouppteckningars förstasidor för att se dödsbodelägare osv. Så inte går det fort inte. Men huvudsaken är ändå att jag kommit igång och det känns riktigt skönt.

Igår kom CDn med Sveriges befolkning 1990, så nu har jag kunnat komplettera med mina tremänningars hittills okända barn. Detta är förstås inte något som går att lägga upp här - jag publicerar inte uppgifter på nu levande personer helt enkelt, enligt den sed och de regler som finns. Undrar man över någon tremänning så får man maila mig. Jag lovar att svara.

Just nu är jag väldigt nyfiken på Knut Antonius Nyberg som emigrerade två gånger till USA. Första gången 1913, men sen kom han tillbaka (från Chicago) 1918 och bodde hemma hos föräldrarna i några år. 1922 åkte han över igen, den här gången tror jag aldrig att han återvände. Måste försöka hitta honom i någon passagerarlista. Gifte han sig? Fick han barn? Har vi nu levande släktingar "over there"?

Jo, det är spännande att släktforska! smile

4 feb 2015

Senaste nytt

2017-08-10

Jag håller för närvarande på att fylla på med uppgifter om Nybergsläkten från Bureå.

Det finns en grupp för Nybergsläkten på Facebook. Gå gärna med i gruppen om du är nybergare, https://www.facebook.com/groups/1526682400926578/

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)